avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Depozit marfa fara vanzare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Depozit marfa fara vanzare

Buna ziua, as dori sa stiu daca am nevoie de inregistrare in registrul comertului a unui depozit, daca nu fac altceva decat sa depozitez marfa pe care o vand intr-un magazin aflat intr-un complex comercial.
Se mai inregistreaza pubct de lucru? Daca da, atunci ce fel de activitate trec, fiindca nu cred ca trebuie sa ma autorizez pe caen depozitare, fiindca s-ar intelege ca prestez o activitate pt terti. Merg doar la Af, sau nici acolo?
Cel mai recent răspuns: adi2012 , utilizator 09:59, 5 Iunie 2012
Salut, trebuie inregistrat ca punct de lucru,nu are importanta ca e numai pt firma dvs.De asemenea trebuie sa tineti gestiune separata pentru depozit. Succes!
Multumesc, asa ma gandeam si eu, de gestiune stim, e OK, insa nu stiu ce declaratie de autorizare completez, model 2 si autorizez CAEN depozitare? Nu se intelege ca prestez activitati de depozitare pt terti? Sau completez declaratia model 1 ca nu se desfasoara nicunul din codurie CAEN, aici e hiba,parca nu e bine nici asa nici asa. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare depozit la o fabrica de alimente hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog sa ma ajutati ca ce acte sunt necesare pentru a autorizarea un depozit la o fabrica de produse alimentare. In primul rand ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Cod caen Can Can Buna ziua! Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu privire la alegerea codului caen: - comert cu materiale de constructii (preponderent catre persoane ... (vezi toată discuția)
Firma doar cu sediu social fara punct de lucru? DAYANA_Only DAYANA_Only Daca X s.r.l. desfasoara : - caen 4690 - Comert cu ridicata nespecializat - caen 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu ... (vezi toată discuția)