avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... retragere plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

retragere plangere penala

Ma intereseaza daca se poate sa retrag o plangere penala, pe care am facut-o si care se afla la organele de politie in cercetare.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lacraa , utilizator 15:52, 14 August 2018
Legea prevede ca retragerea plangerii prealabile are ca si consecinta inlaturarea raspunderii penale pentru faptuitor,doar in cazul anumitor infractiuni.In cazul infractiunilor pentru care retragerea plangerii nu inlatura raspunderea penala pentru faptuitor,procesul penal va continua.Mentionati,va rog ,pentru ce fapta penala va retrageti plangerea,pentru a ma putea pronunta in mod exact.
Intrebarea ar fi ca pot sa o conving sa-si retraga plingerea? Mai ales ca cu cine am fost nu au facut nimic doar stateau in masina! Am intrat cu masina in curte nu a zis nimic, a sunat la politie si a inchis poarta sa nu putem iesi! Ce sa fac? A facuto doar din razbunare! Dar am tras si pe alti cu mine cine nu era de vina!
Am depus o petiția online către o persoană din galați eu fiind din suceava.pot retrage plângerea din suceava fara a ma deplasa la galati?? In urma plângerii i sa facut dosar penal pt înșelăciune persoanei respective,Dar după aceea m-am împăcat cu persoana care ma inselase

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie daniel p daniel p exista posibilitatea retragerii plangerii in caz de talharie in timpul urmaririi penale? (vezi toată discuția)
Dosar ContSters75649 ContSters75649 daca o persoana a facut o plangere penala pe numele meu la parchet iar in urma audierii acea persoana si a retras plangerea. va rog puteti sa mi da-ti un ... (vezi toată discuția)
Ce se mai poate face ? ContSters197431 ContSters197431 In data de 2.02.2011 , am primit acasa o comunicare datata cu 31.12.2010, care continea o rezolutie de neincepere al urmaririi penale , precum si referatul ... (vezi toată discuția)