Legea prevede ca retragerea plangerii prealabile are ca si consecinta inlaturarea raspunderii penale pentru faptuitor,doar in cazul anumitor infractiuni.In cazul infractiunilor pentru care retragerea plangerii nu inlatura raspunderea penala pentru faptuitor,procesul penal va continua.Mentionati,va rog ,pentru ce fapta penala va retrageti plangerea,pentru a ma putea pronunta in mod exact.
Intrebarea ar fi ca pot sa o conving sa-si retraga plingerea? Mai ales ca cu cine am fost nu au facut nimic doar stateau in masina! Am intrat cu masina in curte nu a zis nimic, a sunat la politie si a inchis poarta sa nu putem iesi! Ce sa fac? A facuto doar din razbunare! Dar am tras si pe alti cu mine cine nu era de vina!
Am depus o petiția online către o persoană din galați eu fiind din suceava.pot retrage plângerea din suceava fara a ma deplasa la galati?? In urma plângerii i sa facut dosar penal pt înșelăciune persoanei respective,Dar după aceea m-am împăcat cu persoana care ma inselase
Dosar
ContSters75649
daca o persoana a facut o plangere penala pe numele meu la parchet iar in urma audierii acea persoana si a retras plangerea. va rog puteti sa mi da-ti un ... (vezi toată discuția)