avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minor

Buna ziua! In urma divortului de fostul sot,minora mi-a fost incredintata mie spre crestere si educare,iar tatal cu obligatia la pensia alimentara de doar 116lei (si asta o data la cateva luni,nu face altceva nimic pt copil) are drept de vizita in fiecare sambata sa o ia la domiciliul lui(care e nicaieri de fapt)intre 10.00 - 20.00.Ce se intampla daca nu ii dau fata ?(mi-e teama ca bea si poate pati orice copilul,are doar 6 ani...s-a urcat la volan beat cu ea in masina,i-a dat si fetitei sa bea pana a lesinat cand avea 3 ani...si multe alte motive care ma fac sa nu am nici o baza in el in ceea ce priveste fetita). Nici ea nu vrea sa mearga nicaieri fara mine.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihamiha14 , utilizator 23:16, 5 Iunie 2012
nu a vazut-o decat o singura data,sa o duca la patinoar si atunci in cursul saptamanii.nu m-am opus insa fata a vrut sa merg cu ei,fara mine nu vroia sa iasa din casa.bineinteles ca eu am platit intrarea la patinoar,ca sa nu fac fetita sa planga,ca am adus-o pana acolo si sa o intorc inapoi...practic asta era intentia lui.si de atunci nimic.am inteles ca pleaca-vine din tara,are un anturaj mai neortodox ca sa zic asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare program vizita minor Zanaapelor Zanaapelor In urma divortului pronuntat in data de 12 octombrie 2011, minora in varsta de 7 ani mi-a fost incredintata mie spre crestere si educare. Divortul a fost pe ... (vezi toată discuția)
Apel sau recurs? ankalupu ankalupu care este diferenta dintre apel si recurs? apelul se bazeaza pe aceleasi art cpc ca si recursul? (vezi toată discuția)
Reicreditarea minorei florina1978 florina1978 in 2005 m-am divortat de fostul sot si fetita noastra sa dat la tatal ei.eu locuiesc in spania si am un sot si un copil aici. acuma fetita are 11 ani si nu mai ... (vezi toată discuția)