Buna ziua! In urma divortului de fostul sot,minora mi-a fost incredintata mie spre crestere si educare,iar tatal cu obligatia la pensia alimentara de doar 116lei (si asta o data la cateva luni,nu face altceva nimic pt copil) are drept de vizita in fiecare sambata sa o ia la domiciliul lui(care e nicaieri de fapt)intre 10.00 - 20.00.Ce se intampla daca nu ii dau fata ?(mi-e teama ca bea si poate pati orice copilul,are doar 6 ani...s-a urcat la volan beat cu ea in masina,i-a dat si fetitei sa bea pana a lesinat cand avea 3 ani...si multe alte motive care ma fac sa nu am nici o baza in el in ceea ce priveste fetita). Nici ea nu vrea sa mearga nicaieri fara mine.Va multumesc!
nu a vazut-o decat o singura data,sa o duca la patinoar si atunci in cursul saptamanii.nu m-am opus insa fata a vrut sa merg cu ei,fara mine nu vroia sa iasa din casa.bineinteles ca eu am platit intrarea la patinoar,ca sa nu fac fetita sa planga,ca am adus-o pana acolo si sa o intorc inapoi...practic asta era intentia lui.si de atunci nimic.am inteles ca pleaca-vine din tara,are un anturaj mai neortodox ca sa zic asa.