avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii buna ziua - nu mai primesc newsletters de la Avocatnet
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

buna ziua - nu mai primesc newsletters de la Avocatnet

nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva?
maria
Cel mai recent răspuns: marial , utilizator 09:37, 21 Iunie 2012
imi vine cam greu sa-mi schimb adresa de m.ail,;daca ma uit la alerte tot ceea ce am solicitat sunt bifate,cred ca undeva s-a strecurat o greseala ,si nu ati reusit sa o gasiti...Vad ca nu am alta solutie decit sa ma dat BATUTA..si sa renunt la serviciile dvs
multumesc de sprijin
Ce are una cu alta?!

V-am sugerat sa va faceti inca o adresa de mail, ca sa o puteti schimba pe aceasta din baza Avocatnet, asta nu inseamna ca trebuie sa renuntati la cea pe care o aveti acum si pe care primiti toate mailurile.

Ati putea folosi noua adresa doar pentru mailurile noastre.

Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2012
Ares-3, moderator
mi-am schimbat adresa de m.ail;v-am urmat sfatul;sper sa fie cu noroc..
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii avocatnet elvira rosianu elvira rosianu nu mai stiu ce am gresit acum cateva luni, dar nu mai primesc comunicarile zilniice de la AvocatNet. ce trebuie sa fac pentru a primi automat pe e-mail ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet clase74 clase74 ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ... (vezi toată discuția)