avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... contestarea planului de reorganizare?!
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

contestarea planului de reorganizare?!

Buna ziua

Cand poate fi contestat un plan de reorganizare tinand cont ca noi ca si creditor din categoria "alti creditori" nu am fost convocati la sedinta adunarii generale pt votarea planului de reorganizare?
Este obligat administratorul judiciar sa convoace toti creditori inscrisi la masa credala?
Avand in vedere ca in tabel sunt 3 creditori garantati, 2 privilegiati si 2 alti creditori, dintre care unul garantat si unul privilegiat au fost contra planului de reorganizare, ar fi fost sanse ca planul sa fie respins prin votul nostru negativ?
Of, ce bine ar fi daca mi-ar raspunde cineva....:">
Multumesc
Cel mai recent răspuns: TYLER , utilizator 16:55, 6 Iunie 2012
si inca ceva...planul modificat nu a fost publicat in BPI, Practic nu am avut de unde sa stiu de existenta lui, mai ales ca in procesul verbal de aprobare a planului initial se precizeaza "se constata votat planul de reorganizare a debitoarei...." si atat. Nimic de genul ca s-ar modifica ceva.
Oricum, multumesc pt timpul acordat
Art. 101
(3)Doar un singur plan de reorganizare va fi confirmat.
(4)Confirmarea unui plan de reorganizare împiedică propunerea, admiterea, votarea sau confirmarea oricărui alt plan.
(5)Modificarea planului de reorganizare se poate face oricând pe parcursul procedurii, cu respectarea condiţiilor de vot şi de confirmare prevăzute de prezenta lege. Dacă modificarea planului este propusă de debitor, ea va trebui să fie aprobată de adunarea generală a acţionarilor/asociaţilor.
Art. 102
1)Când sentinţa care confirmă un plan intră în vigoare, activitatea debitorului este reorganizată în mod corespunzător; creanţele şi drepturile creditorilor şi ale celorlalte părţi interesate sunt modificate astfel cum este prevăzut în plan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie plan de reorganizare laura-jurist laura-jurist buna ziua in cazul unui plan de reorganizare confirmat de catre instanta, prin care au fost eliminate din plan creantele chirografare, se mai poate face ... (vezi toată discuția)
Punct de vedere in procedura implementarii si realizarii planului de reorganizare aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Pe scurt: a doua sedinta a creditorilor la care ni se solicita de catre admin. judiciar punctul de vedere referitor la planul de reorganizare si mai important ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre termenii insolventa-faliment-procedura simplificata a insolventei. simonapopbarnescu simonapopbarnescu Buna ziua, va rog lamuritima in ceea ce priveste acesti termeni ce au in comun si care este diferenta? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)