avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Evaluare performante individuale functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Evaluare performante individuale functionar public

Faptul ca am fost invitat la evaluarea profesionala pe anul 2011 in scris de 3 ori, fara sa ma prezint,iar raportul de evaluare a fost intocmit fara semnatura mea,desi mi-a fost comunicat,pot sa-l contest la instanta ?
Raportul de evaluare este intocmit de seful de serviciu in functie de activitatea dvs. desfasurata, cand vi s-a adus la cunostiinta raportul trebuia sa fie mentionat undeva in subsol data pana cand puteti depune contestatie. Puteti sa ii contestati in instanta contencios administrativ, privind anularea celui raport, dar va trebuie argumente solide/ scrise ca sa ii puteti contesta.
Nu inteleg cum va invitat la evaluarea profesionala ?
Era ceva de negociat in cuprinsul raportului?

Art. 116. - (1) Interviul, ca etapa a procesului de evaluare, reprezinta un schimb de informatii care are loc intre evaluator si functionarul public, in cadrul caruia:
a) se aduc la cunostinta functionarului public evaluat consemnarile facute de evaluator in raportul de evaluare;
b) se semneaza si se dateaza raportul de evaluare de catre evaluator si de functionarul public evaluat.
(2) In cazul in care intre functionarul public evaluat si evaluator exista diferente de opinie asupra consemnarilor facute, comentariile functionarului public se consemneaza in raportul de evaluare. Evaluatorul poate modifica raportul de evaluare daca se ajunge la un punct de vedere comun.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie raport evaluare performante functionari publici magdadn magdadn va rog, nu am gasit pe forum discutii cu privire la contestatia pe care persoana evaluata o poate face, asadar va rog un sfat. situatia este urmatoarea: am ... (vezi toată discuția)
Raportul de evaluare profesionala CorinaP85 CorinaP85 Buna ziua. Care sunt consecintele nerespectarii dispozitiilor art. 118 din HG nr. 611/2008 respectiv faptul ca raportul de evaluare a fost semnat de catre ... (vezi toată discuția)
Examen pe post sonias sonias Va rog sa-mi spuneti in care lege se prevede examenul pe post, dar nu pentru functionari publici. In speta, Posta Romana. Cum se desfasoara examenul scris si ... (vezi toată discuția)