avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Sarbatorilede iarna
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Sarbatorilede iarna

pentru toti utilizatorii, colaboratorii , moderatorilor si administratorilor acestui site.va doresc ,,Ca lumina blanda a sarbatorilor sa va aduca pace liniste fericire alaturi de cei dragi si,un nou an fericit La multi ani!

Sarbatori fericite! maria1956
Cel mai recent răspuns: iesiredinindiviziune , utilizator 11:40, 31 Decembrie 2008
Craciunul e aproape si sufletul se primeneste sa primeasca cu pace si voie buna vestea nasterii Domnului nostru. Deschide-ti inima, impaca-te cu cine te-ai certat, lasa grijile deoparte, reuneste-te cu cei dragi si astepta-l, cu nerabdarea inocentei copiilor, pe Mos craciun. Trezeste-ti speranta spre mai bine si fa-le celor din jurul tau doar surpize ce le vor imbata sufletele de fericire.
In prag de sarbatoare pregateste-ti casa pentru colindatori si sufletul pentru bucuriile ce il asteapta in seara de Ajun. Si nu uita ingerii vor dansa pe cer hora bucuriei nasterii Lui Iisus! Smereste-te si vei vedea si tu lumina lor binecuvantata.
Sarbatori fericite!
Rodica Ciobanu
URARE CU LEGAL DISCLAIMER :thumbup:

Va rog sa primiti fara nici un fel de obligatie, de facto sau de jure, cele mai bune urari pentru toate traditiile legate de convingerile religioase sau practicile seculare cu care va identificati, respectand in totalitate convingerile religioase/seculare si/sau traditiile altora, sau alegerea personala de a nu practica nici un fel de religie sau traditii seculare.

Va doresc de asemenea ca anul calendaristic 2009 general acceptat sa fie un an de succes din punct de vedere material si fiscal, cu impliniri personale si fara complicatii medicale, in acelasi timp respectand in totalitate orice alt calendar acceptat in alte culturi sau culte care contribuie major la nivelul de dezvoltare deosebita atins de societatea noastra (fara a implica sau promova in nici un fel ideea ca societatea noastra ar fi superioara vreunui alt tip de societate).

Acceptand aceasta felicitare si urarile cuprinse in cadrul ei, urmatorii termeni sunt considerati parte integranta:
(a) continutul acestei felicitari poate constitui subiectul unor clarificari sau, alternativ, poate fi retrasa la dispozitia autorului
(b) aceasta felicitare poate fi transferata doar fara nici un fel de modificare de continut, adica in integralitatea sa
(c) aceasta felicitare nu implica nici un fel de promisiune din partea autorului sa conduca in mod direct identificabil la implinirea vreunei urari incluse, sau a oricaror obligatii ce ar decurge din acestea
(d) aceasta felicitare se considera nula in oricare dintre cazurile sau situatiile in care ar putea contraveni dispozitiilor legale in vigoare la data felicitarii si poate fi retrasa de catre autorul ei fara nici un fel de notificari prealabile

Aceasta felicitare are aplicabilitate conform bunelor practici pe o perioada de un an, pana la prelungirea ei prin act aditional sau pana la emiterea unei alte felicitari inlocuitoare, oricare ar fi prima. Garantiile acestei felicitari se limiteaza la prelungirea sau inlocuirea ei, exclusiv la dispozitia autorului.

VA DORESC TUTUROR UN CRACIUN LUMINAT CU BUCURIE SI UN AN NOU 2009 FERICIT SI PLIN DE REALIZARI





Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!
De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.
Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!
Fie ca sarbatori de iarna sa va aduca liniste , bucurie , caldura si lumina in suflet!

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
Pentru toți cei care citesc; albulescu albulescu Craciun fericit,sarbatori linistite si anul care vine sa fie mai bun,mai norocos,plin de bucurii și satisfacții,CRACIUN FERICIT!!! (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite! Adriantot Adriantot Va doresc sa aveti un Paste fericit! Sanatate si bucurii alaturi de cei dragi. Numai ganduri bune! Adrian T - Iasi :vishenka: (vezi toată discuția)