avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Sarbatorilede iarna
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Sarbatorilede iarna

pentru toti utilizatorii, colaboratorii , moderatorilor si administratorilor acestui site.va doresc ,,Ca lumina blanda a sarbatorilor sa va aduca pace liniste fericire alaturi de cei dragi si,un nou an fericit La multi ani!

Sarbatori fericite! maria1956
Cel mai recent răspuns: iesiredinindiviziune , utilizator 11:40, 31 Decembrie 2008
Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul vostru si al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2009 ! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si fericire .
Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet, şi un An Nou plin de împliniri!
Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma.

Av Anghelus Ion Gabriel
Va urez tuturor celor ce folosesc acest site, fie ca utilizatori, fie in calitate de consultanti, un An Nou plin de realizari si mult mai bun ca anii ce au trecut! Sarbatori Fericite! La multi ani!
Cuvintele ne aduc impreuna de Sarbatori! Va doresc un An Nou magic, cu toti cei dragi alaturi, un an prosper si plin de impliniri! La Multi Ani! =D>
Va doresc tuturor, sa petreceti Sfintele Sarbatori si Anul nou care vine, alaturi de cei dragi, cu multa bucurie, fericire si iubire!
Fie ca lumina, pacea in suflet si iubirea sa ne fie calauza , in tot ceea ce facem, si cu siguranta anul care vine va fi un an plin de impliniri si satisfactii pentru noi toti!
La multi ani!
:) La multi ani ! Multumiri pentru ideile si sfaturile primite !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
Pentru toți cei care citesc; albulescu albulescu Craciun fericit,sarbatori linistite si anul care vine sa fie mai bun,mai norocos,plin de bucurii și satisfacții,CRACIUN FERICIT!!! (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite! Adriantot Adriantot Va doresc sa aveti un Paste fericit! Sanatate si bucurii alaturi de cei dragi. Numai ganduri bune! Adrian T - Iasi :vishenka: (vezi toată discuția)