avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Bilant firma in lichidare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Bilant firma in lichidare

Cine trebuie sa depuna bilantul anual la Anaf daca firma este in lichidare si stampilele sunt la lichidator ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:10, 12 Iunie 2012
Raspuns - lichidatorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate dupa radiere firma Marius175 Marius175 Buna ziua, Firma care am avut-o a fost radiata de la registrul comertului, am primit certificatul de radiere. Odata cu acest demers am luat de la finante ... (vezi toată discuția)
Firma declarata inactiva amalianeag amalianeag Buna seara, Un SRL care tocmai a fost declarat inactiv, ce obligatii fiscale mai are? Mai trebuie sa depuna declaratii, bilant? Multumesc. (vezi toată discuția)
Bilant on line George Moraru George Moraru Am inteles ca se pot depune bilanturi on-line cu semnatura digitala. Dar notele si alte declaratii se depun in format zip nu mai mare de 10 MB. A aflat cineva ... (vezi toată discuția)