avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma declarata inactiva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma declarata inactiva

Buna seara,

Un SRL care tocmai a fost declarat inactiv, ce obligatii fiscale mai are? Mai trebuie sa depuna declaratii, bilant?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lazar Dorin-Alexandru , Contabil 07:42, 7 Aprilie 2011
Aveti obligatia sa depuneti bilantul .
Si declaratiile lunare nu?
A fost in suspendare trei ani, apoi s-a depus doar bilantul inca vreo doi, n-au solicitat regim derogatoriu dar nici n-au depus alte declaratii. Acum am vazut ca firma a fost declarata de fisc inactiva.

Sunt sanse sa o lichideze ei, din oficiu?
Lichidarea unei firme (inchiderea) o face Registrul Comertului, nu ANAF. Firma a fost declarata inactiva de ANAF deoarece nu ati depus declaratii fiscale dupa perioada de 3 ani.
Ce conditii ar trebui indeplinite sa se lichideze de catre Registrul Comertului din oficiu si sa nu trebuiasca sa platesc lichidator?
"uitati" sa depuneti bilantul anual sau mai bine cereti Registrului Comertului inchiderea firmei...nu va trebuie contract cu un lichidator pentru asta. daca ANAF isi da acordul catre Registrul Comertului (in sensul ca nu aveti datorii fiscale sau declaratii nedepuse) atunci se face un bilant de lichidare si..gata
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
Lazar Dorin-Alexandru, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare firma inactiva alinazaharia alinazaharia Buna seara,doresc cateva lamuriri cu privire la lichidarea unei firme.In primul rand firma este inactiva la ANAF ca urmare a faptului ca in urma cu 4 ani a ... (vezi toată discuția)
Prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare olymariana olymariana buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Activitate suspendata bandi2 bandi2 buna. acum 3 ani am avut un magazin de prod.naturistemsi am suspendat activitatea.am primit si regimul derogatoriu,neavand datorii la stat.acum,dupa ce trec ... (vezi toată discuția)