avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nota scazuta la purtare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nota scazuta la purtare

Se poate scadea nota la purtare fiindca copiii din clasa au stricat umbrela unei colege?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:36, 6 Iunie 2012
Depinde de conjunctura si ceea ce s-a intamplat acolo.
Depinde ce au facut cu ea... daca au folosit-o pe post de maciuca sau au stricat-o ca sa ii provoace o suferinta copilului, cam da.
Daca s-au jucat, desi copilul nu le-a dat-o, atunci tot rau e.
Daca doar s-a intamplat (credeti-ma pe cuvant, cu copiii sa nu te pui!), atunci doar se cumpara o alta umbrela, se cer scuzele de rigoare de catre parintii "terminatorilor" si cam atat.
In general se rezolva intamplarile de acest fel fara interventia autoritara a scolii.
si daca directorul a fost anuntat deja ce se mai poate face?
Ce v-am zis mai sus. Depinde ce au facut cu umbrela. Daca a fost vorba de vreo bataie cu umbrela, e destul de rau. Daca s-au jucat, nu inteleg de ce s-a ajuns la reclamatii.
Cum a fost? :secret:
Pai ei in clasa se mai cearta din cand in cand cu acea colega, dar in ziua cand i-au stricat umbrela ea nu a fost la scoala si umbrela si-a uitat-o. ei au rupt umbrela, in rest n-au facut nimic
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2012
ContSters254836, utilizator

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala NegruPaul NegruPaul Anul trecut la sfarsitul lunii Septembrie,cand a terminat orele si venea acasa fiului meu i-a rupt piciorul un coleg de clasa cunoscut agresiv.La un metru de ... (vezi toată discuția)
Director de liceu abuziv Costica33 Costica33 Am un prieten bun care are urmatoarea problema. El are un copil elev de liceu. Acesta a replicat cu un pumn unui coleg de clasa care l-a lovit tot la fel. ... (vezi toată discuția)
Bullying la școală camelllia camelllia Buna ziua, am un copil clasa 5-a la un liceu. Am zis ca primele 2 luni sunt de acomodare, in special baietii incercand sa stabileasca niste ierarhii, dar in ... (vezi toată discuția)