georgettegan 
	    	Utilizator

georgettegan 
	    	Utilizator	    

lani 
	    	Utilizator

lani 
	    	Utilizator	    

georgettegan 
	    	Utilizator

georgettegan 
	    	Utilizator	    

lani 
	    	Utilizator

lani 
	    	Utilizator	    

mihaicalinescu2005 
	    	Utilizator

mihaicalinescu2005 
	    	Utilizator	    

Viorel-Gabriel	                   

Buna ziua. Am nevoie de o solutie legala cu privire la o problema privind concediul de odihna.Sunt bugetar,in cadrul MAI, din 2003, cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
	                    Viorel-Gabriel	                   

Buna ziua. Am nevoie de o solutie legala cu privire la o problema privind concediul de odihna.Sunt bugetar,in cadrul MAI, din 2003, cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)

maria033	                   

buna ziua ,sunt salariata si in iulie ar trebui sa intru in prenatal pot sa imi iau si concediul de odihna inaintea prenatalului?cam cate zile ar fi?o sa ... (vezi toată discuția)
	                    maria033	                   

buna ziua ,sunt salariata si in iulie ar trebui sa intru in prenatal pot sa imi iau si concediul de odihna inaintea prenatalului?cam cate zile ar fi?o sa ... (vezi toată discuția)

ciuspirel	                   

va rog daca ma puteti ajuta pentru rezolvarea unei probleme!un angajat are concediu medical 120 de zile,pentru stabilirea concediului de odihna sa ia in calcul ... (vezi toată discuția)
	                    ciuspirel	                   

va rog daca ma puteti ajuta pentru rezolvarea unei probleme!un angajat are concediu medical 120 de zile,pentru stabilirea concediului de odihna sa ia in calcul ... (vezi toată discuția)