avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna

va rog daca ma puteti ajuta pentru rezolvarea unei probleme!un angajat are concediu medical 120 de zile,pentru stabilirea concediului de odihna sa ia in calcul si perioada concediului medical?adica din 12 luni scad cele 4 luni de CM si calculez CO?Va multumec anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:07, 8 Iulie 2012
Conform noilor prevederi legale numarul zilelor de concediu de odihna nu mai este conditionat de numarul zilelor de concediu medical. Doar in cazul in care salariatul are 24 de luni concediu medical atunci nu va avea cum sa beneficieze de concediu de odihna.
concediul de odihna este pentru anul acesta,iar CM este de 4 luni(19 martie-16 iulie),eu calculez CO pentru perioada lucrata pana la CM si astept avizul medicului sau pentru tot anul,pt ca angajatul spune ca nu mai ia CM si vrea CO pt tot anul in curs!cum este corect?Va multumesc mult pt ajutor!
Ii puteti face calculul la CO pe intreg anul 2012 ...
Va multumesc mult pentru ajutor!
buna ziua,
am postat si eu un tread asemanator, daca nu chiar la fel... Imi puteti spune care ar fi noile prevederi legale?

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in cazul in care jumatate de an salariata a fost in concediu medical iolanda15 iolanda15 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: salariata unui institutii bugetare angajata cu contr. individual de munca are concediu medical din ... (vezi toată discuția)
Durata concediu de odihna, afectata de concediul medical? Mickey13 Mickey13 Buna ziua. In urma cu cateva zile am avut anumite neintelegeri la serviciu, neintelegeri datorate de durata concediului de odihna. Mai precis, daca durata ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna andres1901 andres1901 va rog mult spuneti-mi daca am dreptul la co.....in anul 2011 luna februarie m am angajat anul aceesta in luna iulie am renuntat la serviciu din motive ... (vezi toată discuția)