avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale procedura de schimbare a punctului de lucru in sediu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

procedura de schimbare a punctului de lucru in sediu social si de radiere a vechiului sediu

Buna ziua!
As vrea daca se poate cateva lamuriri in legatura cu procedura de schimbare a sediului social. Ma intereseaza in principal care sunt actele necesare?
In cazul in care punctul de lucru se transforma in sediu social trebuie facut un act pentru radierea punctului de lucru? Sediul si punctul de lucru au adresa in acelasi oras.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:17, 7 Iunie 2012
Se va face hot aga de schimbare a sediului .
Se va incheia aditional la contractul pe care il aveti pt sediu in care specificati destinatie ca fiind sediul social si perioada contractuala, daca se modifica ceva.
Va trebuie acordul proprietarilor vecini daca sediul este intru-un imobil situat intr-un bloc.
In rest procedura se desf prin Reg. Com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere punct de lucru ContSters61319 ContSters61319 Vreau sa radiez un punct de lucru, practic stiu cum se face dar, am o mica problema. Societatea care mi-a inchiriat spatiul s-a transformat intre-timp din ... (vezi toată discuția)
Recodificare la declararea pct de lucru !? adina m adina m Daca fac declararea punctului de lucru la ORC trebuie sa fac si recodificarea odata cu aceasta mentiune ? După ce am mentiunea si incheierea de la ORC declar ... (vezi toată discuția)
Inrewgistrare punct lucru tvetanka tvetanka am un srl cu sediu in jud gr si as dori sa deschid un punct de lucru in bucuresti,care sunt pasii de urmat ? am un spatiu inchiriat in buc. (vezi toată discuția)