avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere punct de lucru

Vreau sa radiez un punct de lucru, practic stiu cum se face dar, am o mica problema.

Societatea care mi-a inchiriat spatiul s-a transformat intre-timp din SRL in SA.
Cum trebuie formulat actul aditional in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: ContSters61319 , utilizator 11:34, 25 Noiembrie 2009
Nu sunt sigur ca inteleg la care act aditional va referiti: adition alul la contract de inchiriere, sau aditionalul la actul constitutiv al societatii dvs.?

La radiere, mie nici nu mi s-a cerut la Reg. Com aditional la statut (punctele de lucru nu sunt declarat in statut, se tot modifica, se inchid si se deschid destul de des), si nici motivul pentru care vreau sa radiez punctul de lucru (am avut doar hot. aga, in care am spus ca inchid punctul de lucru)
Scuze, era vorba de actul aditional la contractul de inchiriere prin care termenul inceteaza de la o anumita data.
Schimbarea formei de organizarea a societatii care v-a inchiriat o puteti mentiona in actul aditional, in partea introductiva, in forma:
SC X SA, (fosta SC X SRL, cu datele de identificare CUI, J/, sediu, reorganizata in SA la data ...), cu datele de identificare ..., in calitate de locator/proprietar etc.
Nu cred ca la Reg. Com. (daca va vor cere dovada incetarii inchirierii), se va analiza prea atent acest act.
Importanta este vointa societatii dvs. de a radia punctul de lucru, nu neapara motivul pentru care faceti asta (teoretic este posibil si sa pastrati spatiul in chirie, fara sa desfasurati activitate, iar asta nu da dreptul Reg. Com sa va refuze radierea punctului de lucru). La deschidere punct de lucru este importanta dovada detienrii saptiului, la radiere, mai putin.

Succes.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inrewgistrare punct lucru tvetanka tvetanka am un srl cu sediu in jud gr si as dori sa deschid un punct de lucru in bucuresti,care sunt pasii de urmat ? am un spatiu inchiriat in buc. (vezi toată discuția)
Autorizatie punct de lucru OANA GORAN OANA GORAN imi cer actul constituiv al SC dar este cel din 2004, acum in 2007 inca nu l-am facut, iar in 2005 s-a schimbat actionariatul, trebuie sa depun si dovada ... (vezi toată discuția)
Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)