Buna ziua,ce se intampla daca nu inregistrezi casatoria unui cetatean roman in Bulgaria, cu un cetatean bulgar?Exista consecinte legale?M-am casatorit in Bulgaria cu un cetatean bulgar,mi-am schimbat numele dupa casatorie,si incerc sa aflu daca TREBUIE neaparat sa inregistrez casatoria in Romania,sa-mi schimb toate actele,CI-ul,pasaportul.Am citit pe net ca trebuie inregistrata in 6 luni de la emiterea certificatului de casatorie in Bulgaria.Ce se intampla daca nu inregistrez casatoria in Romania?Multumesc anticipat pentru raspuns.:)
D.ra Deea76 din moment ce v-ati schimbat numele sunteti obligata ca in termen de 15 zile sa va schimbati actele de identitate, permis de conducere, pasaport. Nu va mai puteti legitima sau incheia acte, de orice fel, cu vechiul nume, intrucat e fals si uz de fals.
D.ra Denialuca, actele eliberate de primarie se apostileaza de prefectura dupa care le traduceti si le legalizati la un notar din Turcia. Pentru a vi se recunoste divortul in Turcia trebuie sa va adresati aut. turcesti de la locul de domiciliu.
Casatoria in italia
YoanaOL
buna ziua
eu m-am casatorin civil in italia si nu am inregistrat casatoria la ambasada romaniei.Deja au trecut mai mult de 6 luni. Pot sa merg sa imi traduc ... (vezi toată discuția)