avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... raspundere subcontractant!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

raspundere subcontractant!

Va deranjez cu o intrebare de care nu sunt sigur care e varianta corecta!Se presupune ca o o anumita lucrare de constructie e realizata de o firma in subantepriza ,cu contract de executie , cu firma la care sunt eu angajat!Prin fisa postului reiese ca eu am raspundere pt tot santierul...raspund si de lucrarea firmei in subantepriza?sau numai de lucrarea pe care o executa angajatii din firma la care sunt eu angajat?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:30, 3 Ianuarie 2009
Daca prin fisa postului aveati obligatia de a supraveghea lucrarile pe intreg santierul raspundeti si pentru lucrarile efectuate de societatea subcontractanta, aceasta isi desfasura activitatea sub indrumarea dvs. Societatea subcontractanta raspunde alaturi de dvs. de calitatea lucrarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie ssm dorintabirta dorintabirta Bună ziua, În situația în care compania contractează o firmă pentru executia unor lucrări și s-a semnat convenție SSM cu această firmă, iar firma ... (vezi toată discuția)
Contractul subantepriza se poate subontracta alta firma sa execute lucrarea? dranmdp dranmdp Buna seara,suntem in discutii cu o firma LTD pentru prestarii servicii constructii,adica noi subantepriza,intrebarea este daca noi care suntem a 2 mana sa ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati! boby30 boby30 Am si eu o anume problema...am lucrat ca maistru pe santier la o anume firma din orasul meu dupa care mi am dat demisia...acum patronul ma acuza ca am gresit ... (vezi toată discuția)