avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie executare silita

In anul 2007,am incheiat un contract de credit cu Banc..,pentru emiterea unui card de credit de pe care am extras in acelasi an suma de 1400ron.
In octombrie 2010 instanta a incuviintat,la cererea Corpului Executorilor Bancari de pe langa BANC..... , executarea silita prin poprire " pana la concurenta sumei de 4227,95 lei plus dobanzi viitoare aferente si cheltuieli de executare ". Angajatorul a dat curs popririi,virand pana in momentul de fata in conturile mentionate de executor suma de 4300 ron .
In anul 2011 se deschide un alt dosar de executare si se incuviinteaza executarea silita in toate formele prevazute de lege ,de data aceasta pentru suma de 5.881,73 lei,executare pentru care am formulat contestatie la executare.

In anul 2012,dosarul de executare este preluat de la Corpului Executorilor Bancari de pe langa Banca[editat] de cartre un Birou de execucutori judecatoresti,care imi comunica faptul ca au dispus reconfirmarea infiintarii popririi asupra veniturilor .pana la concurenta sumei de 7816,70 ron,la care se aduga 1000,27 ron cheltuieli de executare si de procedura.
Cum pot pune capat acestei camatarii din partea BANC..........?Pot pe calea unei singure contestatii la executare sa atac cele doua incheierii de sedinta prin care s-a incuviintat executarea silita prin poprire(in 2010) si prin toate formele incuviintate de lege (in 2011),avand in vedere ca este vorba de acelasi titlu executoriu,in speta contractul de credit.
multumesc
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:35, 7 Iunie 2012
Judecatoria in circumscriptia careia se face executarea este competenta sa judece contestatia atat impotriva executarii silite insesi, a unui act sau a masurii de executare, a refuzului organelor de executare fiscala de a indeplini un act de executare in conditiile legii, cat si impotriva titlului executoriu in temeiul caruia a fost pornita executarea, in cazul in care acest titlu nu este o hotarare data de o instanta judecatoreasca sau de un alt organ jurisdictional, daca pentru constatarea lui nu exista o alta procedura prevazuta de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)
Urgent credit bancar executare silita duman04 duman04 am un credit bancar aflat in executare silita , executorul bancar mi-a pus poprire pe conturi cu suma X , am acumulat suma in cont , a fost livrata catre banca ... (vezi toată discuția)
Rog frumos ajutor - nu ma descurc Buna ziua va rog pe voi, cei cu pregatire juridica sa ma ajutati. Eu am incercat sa ma uit in actele normative dar nu ma descurc pana la capat. Am primit de ... (vezi toată discuția)