sebastian-barbulescu 
	    	Utilizator

sebastian-barbulescu 
	    	Utilizator	    

sebastian-barbulescu, utilizator
 sebastian-barbulescu, utilizator 	
			 duman04 
	    	Utilizator

duman04 
	    	Utilizator	    

duman04, utilizator
 duman04, utilizator 	
			 ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 vladvlad2	                   

In anul 2007,am incheiat un contract de credit cu Banc..,pentru emiterea unui card de credit de pe care am extras in acelasi an suma de 1400ron.
In octombrie ... (vezi toată discuția)
	                    vladvlad2	                   

In anul 2007,am incheiat un contract de credit cu Banc..,pentru emiterea unui card de credit de pe care am extras in acelasi an suma de 1400ron.
In octombrie ... (vezi toată discuția)

sandup	                   

Buna ziua, in materie de executare silita, va rog sa ma ajutati cu un sfat: timp de 5 ani am avut poprire pe salariu, in baza infiintarii unei popriri si a ... (vezi toată discuția)
	                    sandup	                   

Buna ziua, in materie de executare silita, va rog sa ma ajutati cu un sfat: timp de 5 ani am avut poprire pe salariu, in baza infiintarii unei popriri si a ... (vezi toată discuția)

iolanda15	                   

Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)
	                    iolanda15	                   

Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)