Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

ContSters7627 
	    	Utilizator

ContSters7627 
	    	Utilizator	    

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

Dreptul de proprietatea unei constructii se dovedeste cu autorizatia de constructie eliberata de autoritatea publica locala. Insa pentru eliberarea autorizatiei aveti nevoie de actul de proprietate al terenului pe care urmeaza a se edifica constructia, precum si de certificatul de urmanism si de avizul unic emis de catre consiliul local.
Inscrierea in registrul agricol ca si proprietar al unei constructii se face pe baza autorizatiei de constructie (nu se solicita ca aceasta constructie sa fie intabulata).
~ final discuție ~
 Stergarel	                   

Buna ziua!Daca intr-o hotarare judecatoreasca definitiva scrie ceva care in contradictoriu cu ce scrie in cartea funciara a respectivului imobil,care act se ... (vezi toată discuția)
	                    Stergarel	                   

Buna ziua!Daca intr-o hotarare judecatoreasca definitiva scrie ceva care in contradictoriu cu ce scrie in cartea funciara a respectivului imobil,care act se ... (vezi toată discuția)

dana211	                   

Buna seara ! in urma cu cativa ani am cob=nstruit o casa pe terenul parintilor .terenul si casa sunt trecute in rol pe numele meu la primarie .Cum pot scoate ... (vezi toată discuția)
	                    dana211	                   

Buna seara ! in urma cu cativa ani am cob=nstruit o casa pe terenul parintilor .terenul si casa sunt trecute in rol pe numele meu la primarie .Cum pot scoate ... (vezi toată discuția)

ladaru	                   

cum se poate intabula o constructie construita acum vreo 40 de ani fara autorizatie de construire, exista ceva lege care sa specifice ca o constructie care are ... (vezi toată discuția)
	                    ladaru	                   

cum se poate intabula o constructie construita acum vreo 40 de ani fara autorizatie de construire, exista ceva lege care sa specifice ca o constructie care are ... (vezi toată discuția)