avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit anual automobil capacitate cilindrica 3000
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit anual automobil capacitate cilindrica 3000

Buna seara!As avea nevoie de o informatie.
Pensionarii platesc taxe si impozite mai mici decat restul contribuabililor.Am un autoturism cu capc.cilindrica de 3000 si ma gandeam sa il trec pe numele mamei mele pensionare.Nu de alta..dar impozitul anual ma arde serios la buzunar.
Va multumesc anticipat pt.asitenta.
O seara buna!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:01, 8 Iunie 2012
=D> NICI O SANSA!!!!!!
Nu aveti nici o facilitate cu exceptia cele prevazute de art. 265 Cod fiscal, respectiv bonificatia de pana la 10% pentru plata integrala a impozitului pana la data de 31 martie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonificatie acordata la plata cu anticipatie a impozitelor si taxelor locale ukzspan ukzspan Daca un contribuabil nu are toate datoriile achitate la Primarie si la inceput de an pana la 31 martie 2013 plateste toate datoriile in afara de amenzi mai ... (vezi toată discuția)
Plata impozitelor locale(casa+masina+etc.) Mircea Cristian Mircea Cristian 1.Care sunt reglementarile de plata ale impozitelor locale?Care este perioada pina se face discount(si care este acesta?) si de cind se percep penalitati(si ... (vezi toată discuția)
Instintare de plata si somatie de la primarie pe impozit 2009 laszlo82 laszlo82 Buna ziua cum spune si titlul am primit de la primarie mai intai o instintare de plata prin care mi se cere sa platesc 929,07 ron impozit pe teren masina si ... (vezi toată discuția)