avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Avocat pt. contestatie decizie de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Avocat pt. contestatie decizie de pensionare

Buna seara,
Caut un avocat cu experienta practica (peste 10 ani) pt. litigii asigurari sociale care sa ma reprezinte in instanta pt. contestatie decizie de pensionare (eliberata de Casa Nationala De Pensii - Comisia Centrala de Contestatii).



Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:23, 10 Iunie 2012
Buna seara,


Va rog sa nu cautati avocat in forum intrucat, potrivit regulamentului de postare, in forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cei care intreaba si cei care raspund. Accesati link-ul de mai jos si contactati un avocat sau mai multi prin intermediul datelor de contact de la profilul de consultant al acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...


Succes!

Gabriela Pintea
Intrati pe "Consultanti", cum v-a spus si dna Gabriela Pintea, si gasiti acolo avocati si din judetul sau localitatea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat litigii pensii kioru kioru Buna ziua, Am nevoie de un avocet bun din targoviste specializat in litigii pensii. Puteti sa ma ajutati cu cateva nume? va multumesc, (vezi toată discuția)
Consultanta intocmire dosar pensionare. Daniela Belingher Daniela Belingher Buna ziua, Caut un consultant/firma care sa ma ajute pentru intocmirea corecta a dosarului de pensionare (medical sau anticipat); de asemenea - in relatia ... (vezi toată discuția)
Avocat specialist pensii ContSters49632 ContSters49632 Caut avocat specializat in litigii legate de Casa de pensii militare in zona constanta (vezi toată discuția)