avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Avocat litigii pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Avocat litigii pensii

Buna ziua,
Am nevoie de un avocet bun din targoviste specializat in litigii pensii. Puteti sa ma ajutati cu cateva nume?
va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:23, 11 Iunie 2017
Intervenție moderator


Potrivit pct. 2.6 din regulamentul de postare, pe Forum nu se stabilesc relații profesionale între cei care întreabă și cei care răspund, deci nu se fac nici recomandări de specialişti. Mai jos aveți un link la regulament.
www.avocatnet.ro/content/tag...

Avocatnet.ro v-a pus la dispoziție Catalogul Consultanților, unde puteți găsi ceea ce căutați. Accesați link-ul de mai jos și discutați cu persoanele alese de dvs. fie prin intermediul mesageriei private, fie utilizând datele de contact de la profilul acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...

Succes!


Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta intocmire dosar pensionare. Daniela Belingher Daniela Belingher Buna ziua, Caut un consultant/firma care sa ma ajute pentru intocmirea corecta a dosarului de pensionare (medical sau anticipat); de asemenea - in relatia ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat in legislatia agricola V_M V_M Buna ziua, De mai bine de 2 ani ma lupt cu APIA pentru un abuz facut de centrul local APIA Aiud, jud. Alba. Caut un avocat pentru a porni o actiune in ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto codferrow codferrow Buna ziua, Am fost condamnat cu suspendare in iunie 2012, pentru conducere cu permis suspendat. Permisul mi-a fost, in consecinta, anulat, iar acum as vrea ... (vezi toată discuția)