avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Consultanta intocmire dosar pensionare.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Consultanta intocmire dosar pensionare.

Buna ziua,

Caut un consultant/firma care sa ma ajute pentru intocmirea corecta a dosarului de pensionare (medical sau anticipat); de asemenea - in relatia cu autoritatile pentru depunerea si urmarirea dosarului. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:58, 3 Martie 2017
Intervenție moderator


Potrivit pct. 2.6 din regulamentul de postare, pe Forum nu se stabilesc relații profesionale între cei care întreabă și cei care răspund, deci vă rog să nu mai postați astfel de mesaje. Mai jos aveți un link la regulament.
www.avocatnet.ro/content/tag...

Avocatnet.ro v-a pus la dispoziție Catalogul Consultanților, unde puteți găsi ceea ce căutați. Accesați link-ul de mai jos și discutați cu persoanele alese de dvs. fie prin intermediul mesageriei private, fie utilizând datele de contact de la profilul acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...

De asemenea, puteți căuta un specialist și folosind Platforma de Servicii Avocatnet.ro.
www.avocatnet.ro/content/bc|...


Succes!

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto codferrow codferrow Buna ziua, Am fost condamnat cu suspendare in iunie 2012, pentru conducere cu permis suspendat. Permisul mi-a fost, in consecinta, anulat, iar acum as vrea ... (vezi toată discuția)
Avocat litigii pensii kioru kioru Buna ziua, Am nevoie de un avocet bun din targoviste specializat in litigii pensii. Puteti sa ma ajutati cu cateva nume? va multumesc, (vezi toată discuția)
Avocati din barlad impotriva pv politia rutiera radu975 radu975 Vreau un avocat care sa ma reprezinte in instanta pentru a contesta un PV radar, intocmit la Barlad!#-o (vezi toată discuția)