avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Alesi locali
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Alesi locali

O întrebare cu tenta politica:
Alesul local din partea USL, din Olteniţa, a executat o pedeapsă privativă de liberate, la penitenciar, în 1984. Pedeapsă executată la Slobozia, pentru abuz în serviciu, de 1 an şi opt luni. Acum a candidat la funcţia de primar, pe considerentul că fapta s-a prescris, iar el vrea s-o încadreze la detenție pe cauze politice, dizident anticeauşescu. Cum pot contesta alegerea sa ca primar, pe baza celor relatate. Nu am fost în lupta pentru primărie și nimeni din familia mea. Este vorba de principii. Principiul dominaţiei legii asupra arbitrarului ce ne va întoarce în epoca fanariotă.
Cu toată consideraţia.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 11:07, 11 Iunie 2012
Contestatia trebuia facuta inainte de alegeri, nu dupa.
Acum, vointa populara si-a spus cuvantul, concetatenii Dumneavoastra doresc sa fie condusi de cel spalat de pacate.
Si Isus a fost rasignit pe cruce fiindca , democratic, poporul a decis ca Barabas hotul trebuie iertat si Isus pedepsit!!!
Nu inteleg unde este problema ca a candidat? Legea nu ii interzice sa candideze.

Vointa cetateanului e lege!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ar putea fi distinctia juridica dintre democratie, meritocratie si cretinocratie? ContSters184021 ContSters184021 Subiectul mi-a fost sugerat, ca nuanta, de o prietena de pe av-net. Nu-i divulg identitatea. Dragi prieteni, va provoc sa comentati acest subiect, al ... (vezi toată discuția)
Solutii privind depolitizarea curtii constitutionale daca aceasta depolitizare este cu adevarat necesara! juris0203 juris0203 Data fiind multitudinea discutiilor mai putin avizate juridic asupra ultimei decizii a Curtii Constitutionale cred ca ar fi bine-venita o dezbatere ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)