avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Expirare contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Expirare contract individual de munca

Buna seara. Am un contract de munca, care expira la 15.06.2012. Astazi am anuntat verbal ca nu mai vreau sa semnez alt contract de munca din motive personale. Mentionez ca am gestiune. Mi s-a propus sa semnez alt contract de munca si sa imi depun demisia pentru a sta 20 zile in preaviz "pentru a fi treaba buna". As dori sa va intreb ce se poate intampla din punct de vedere legal daca eu refuz sa semnez alt contract si daca trebuia neaparat sa demisionez, chiar daca imi expira contractul. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: channaha , utilizator 19:51, 12 Iunie 2012
Va multumesc pentru safturi si sper sa nu intampin aceste probleme. O seara frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare gestiune papillon papillon Buna seara! In calitate de sef de magazin trebuie sa preiau o gestiune, insa la inventar nu am fost lasat sa particip venind o echipa speciala de la centru ... (vezi toată discuția)
Gestiune in perioada cim perioada determinata diadora_74 diadora_74 Intr-un CIM pe perioada determinata este obligat angajatul sa preia gestiunea?! Daca refuza sa-si dea acordul, care pot fi consecintele? Poate fi obligat? (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma - demisie, gestiune comuna ana085 ana085 Sunt asistent medical generalist dar si gestionar la spital universitar pe programul terapiei,am gestiune si am si o colega, avem gestiune comuna, eu mi- am ... (vezi toată discuția)