Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1859 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionarii angajati!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionarii angajati!

As dori sa stiu ma multe despre decizia Guvernului privind oblgarea pensionarilor in a alege pensia sau contractul de munca, neputand sa le cumuleze, vorbind de cei care sunt angajati intr-o instiutie publica. De exemplu mama mea este pensionara cu limita de varsta, si este si salariata intr/o unitate de invatamant ca si personal auxiiar de 2 luni. Ce se va intampla acum cu situatia ei?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 6 Ianuarie 2009
Se pare ca interdictia vizeaza numai sectorul bugetar. In acest sens, pensionarilor le va inceta c.i.m. incheiat cu o institutie publica .... mama dvs poate cumula pensia cu salariul primit numai din sectorul privat.
Momentan nu stiu daca a aparut o lege, HG sau OG care sa reglementeze acest fapt. Si nu trebuie sa ne luam dupa vorbe.
Daca e asa e foarte grav...:(:(
Mama ma tot suna si nu intelege ce a vazut la TV, mi-e si groaza sa-i spun...era asa de entuziasmata e locul de munca si acum uite ce se intampla...:(
Sunt vorbele primului-ministru si afisate pe posturile de TV astazi .... :)
Sper sa ramana la acest stadiu sau nivel de VORBE...:)

Alte discuții în legătură

Noua lege a pensionarilor care inca mai lucreaza (bugetari) giagi giagi Am o intrebare.Daca ma puteti ajuta cu un raspuns........ Mama mea este pensionara (pensie limita de varsta,60 ani).In urma cererii depuse si aprobate inca ... (vezi toată discuția)
Din agenda guvernului: avnsare promotie mai 2012 Marian_R Marian_R salut. din agenda de astazi 27.06 a Guvernului la cap II nr. 4 vine cu ceva informatii in legatura cu avansarea promotiei 2012. <<<<[b]4. ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de urgenta selmer selmer Buna ziua,stiti cumva ordonantele de urgenta sint valabile pe un anumit termen....un an,doi? Ma interesa in special ordonanta 59/2017 cit timp este valabila ... (vezi toată discuția)