avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionarii angajati!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionarii angajati!

As dori sa stiu ma multe despre decizia Guvernului privind oblgarea pensionarilor in a alege pensia sau contractul de munca, neputand sa le cumuleze, vorbind de cei care sunt angajati intr-o instiutie publica. De exemplu mama mea este pensionara cu limita de varsta, si este si salariata intr/o unitate de invatamant ca si personal auxiiar de 2 luni. Ce se va intampla acum cu situatia ei?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 6 Ianuarie 2009
In mesajul de care fac referire ai postat Ordonanta ;) ... iar potrivit Constitutie Romaniei , art.115 alin.5 (citez din nou), Ordonanta de urgenta intra în vigoare numai dupa depunerea sa spre dezbatere în procedura de urgenta la Camera competenta sa fie sesizata si dupa publicarea ei în Monitorul Oficial al României.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege a pensionarilor care inca mai lucreaza (bugetari) giagi giagi Am o intrebare.Daca ma puteti ajuta cu un raspuns........ Mama mea este pensionara (pensie limita de varsta,60 ani).In urma cererii depuse si aprobate inca ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de urgenta selmer selmer Buna ziua,stiti cumva ordonantele de urgenta sint valabile pe un anumit termen....un an,doi? Ma interesa in special ordonanta 59/2017 cit timp este valabila ... (vezi toată discuția)
Din agenda guvernului: avnsare promotie mai 2012 Marian_R Marian_R salut. din agenda de astazi 27.06 a Guvernului la cap II nr. 4 vine cu ceva informatii in legatura cu avansarea promotiei 2012. <<<<[b]4. ... (vezi toată discuția)