avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce risca in caz de furt din magazin??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce risca in caz de furt din magazin??

akum 2 zile,o cunostinta (neavad ce face)a sustras dintr.un mall un produs in val de 40 lei apx.la casa a fost preluat d paza sh dus intr.o camera (supravegheata video) sh perchezitionat pt un control de rutina cik.descoperind produsul ia fost intokmit un act(posibil proces vb cred eu) sh a fost intrebat dak vr sa afle politia sau dak achita produsul sh poate plek.nefiind sa mai fie implikta sh politia a achitat produsul sh a plekt.mentionez k produsul a ramas l paza iar el nu a primit niki o chitanta,cv?
Grija lui e dak va mai fi luata vreo masura impotriva lui(datele oferite pazei fiind false)??
Dak e normal k paza sa opreask sh produsul sh contravaloarea lui sh dak ar fi ajuns politia ce ar fi riskt el neavand antecedene?as vrea sa il ajut kumva,cu cv info asa k multumesk anticipat=D>
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:37, 13 Iunie 2012
Va rog scrieti ''normal'' pe forum, nu ne chinuiti cu prescurtari de messenger - Regulamentul de postare interzice acest lucru (cred ca l-ati citit, cum ar fi normal la inscriere, insa nu ati retinut asta :) )

In legatura cu intrebarea, in acest topic gasiti raspunsul care va intereseaza:
www.avocatnet.ro/content/for...
In situatia in care a fost recuperat prejudiciul,unitatea nu se va mai complica cu alte formalitati
Daca unitatea solicita prezenta politie,in baza probei=inregistrarea video si a probei materiale=produsul sustras ,ar fi fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art 208 Cod penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Au voie agentii de paza si protectie la perchezitie corporala? olteanudaniela olteanudaniela Buna ziua am cateva intrebari care as dori,daca se poate sa imi raspundeti.Locuiesc vis-a-vis de unul dintre lanturile de supermarketur Kaufland, vizitez ... (vezi toată discuția)
Complice furt in supermarket Unknownartist Unknownartist Salutare! Sa va povestesc cele intamplate.. Am intrat singur intr-un supermarket si acolo m-am intalnit cu 2 prieteni care erau deja la cumparaturi, eu nu ... (vezi toată discuția)
Gasit cu obiecte ce nu imi apartin 1hunter 1hunter Buna seara, Este prima mea postare aici, sper sa nu incalc vreo regula a forumului. Asta in jurul orelor 15 am fost in Carrefour Orhideea sa cumpar ... (vezi toată discuția)