avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apa Oprita pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apa Oprita pe Canicula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne-au oprit apa din cauza unui rau platnic, care are o datorie de peste 70 de milioane.Omul respectiv nu are de unde sa dea banii..Ce putem face???Au voie sa opreasca apa la tot blocul, din cauza catorva oameni care nu platesc??Ce solutii sunt??
Este problema care se poate solutiona exclusiv la nivelul imobilului
In principal masura sistarii provizorii a utilitatilor are drept justificare nemajorara restantelor fata de furnizorii de utilitati
Se impune ca presedintele asociatiei de proprietari sa analizeze cu responsabilitate situatia,sa desfasoare demersurile necesare in interesul general al proprietarilor, astfel incat majoritatea sa nu sufere datorita unor cazuri izolate de rau platnici
Comitetul executiv ,poate analiza situatia restantierului si eventual poate dispune decizii de debransare provizorie a acestuia de la utilitati,pana la momentul achitarii debitului acumulat,
astfel incat restul proprietarilor -indiferent de vreme,sa poata beneficia de utilitati
Update

Din cate am inteles,a oprit apa decat pe scara noastra din tot blocul,din cauza unui rau-platnic.Au voie sa faca asta?????
Pe furnizorii de utilitati nu ii intereseaza cati sunt restantieri, la ei figurati cu restanta ca asociatie, probabil ca suma este foarte mare daca s-a ajuns la aceasta masura extrema.
Vinovati sunt cei care gestioneaza fondurile dumneavoastra, nu furnizorii, trebuiau sa dea in judecata restantierii la 90 de zile de cand au inceput sa nu plateasca nu sa astepte sa se stranga 7000 lei.
Urgent presedintele sa treaca pe la restantieri si sa ii puna sa dea ceva din restanta ca sa puteti achita o parte din datorie ca sa va dea drumul la apa
Dar,se poate oprii apa individual,adica sa intre administratorul in casa si sa le opreasca apa??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocuri debransate datorita restantelor asociatiei Petre Buju Petre Buju În Suceava,SC TERMICA SA a luat măsura(şi a transpus-o în practică)debranşării de la căldură şi apă caldă întreaga asociaţie de ... (vezi toată discuția)
Debransare gaz la centrala de bloc cathy1220 cathy1220 Buna ziua, Am nevoie de sfatul dvs: Am cumparat de curand un apartament intr-un bloc nou care are centrala de bloc. De cateva zile s-a taiat gazul la ... (vezi toată discuția)
Apa calda oprita din cauza restantierilor Titirez69 Titirez69 Buna ziua, Am o problema si nu stiu de unde sa incep. In urma cu 2 saptamani a fost oprita apa calda din cauza unui numar de 7 restantieri pa scara ... (vezi toată discuția)