avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita-rog raspuns urgent
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita-rog raspuns urgent

1. Procesul verbal cu cheltuieli de executare intocmit de BEJ (titlu executoriu) poate fi contestat ca un act emis de o autoritate publica si BEJ are calitate procesuala activa,in dosarul contestat privind acest titlu executoriu?Rog temei juridic.Va multumesc.
2.Daca s-a admis contestatia la executare si somatia de plata a fost anulata,la fel incheierea OCPI a fost si ea anulata, mai poate continua executarea silita?Rog temei juridic.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 00:15, 17 Iunie 2012
1-Titlul executoriu este un act administrativ fiscal, pentru care exista o alta procedura de contestare, respectiv cea prev. de art. 205 C.pr.fiscala cu procedura prev. de art.209 C.pr.fiscala.
2-Daca hotararea instantei de judecata prin care a fost admisa contestatia la executare ,s-a dispus anularea incheierii de la OCPI,este ramasa definitiva si irevocabila,pe cale de consecinta reprezinta temeiul legal de suspendare a executarii silite
Ynocentta, [editat] Ce treaba are codul de procedura fiscala cu titlul executoriu emis de BEJ ( adica un proces verbal de stabilire a cheltuielilor de executare banuiesc eu). Executorul judecatoresc executa in baza codului de procedura fiscala? [editat]

Cat despre subiect, te rog sa detaliezi. Somatia de plata a fost inscrisa in CF si apoi pe calea contestatiei la executare anulata? Daca au fost desfiintate aceste acte, executarea va continua intrucat nu au fost desfiintate toate actele ci numai acestea.... Va urma o noua somatie de plata si o noua solicitare de notare in CF a ei. Daca despre asta vorbim. Ar trebui sa fii mai explicita.
Ultima modificare: Duminică, 17 Iunie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune anulare creanta bugetara adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Reprezint o societate comericala si am primit de la ANAF o somatie si un titlu executoriu pentru o creanta, care de fapt nu exista. Am initiat ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare loredana24 loredana24 buna seara. va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea speta. prin contestatia la executare, contestatorul x a solicitat anularea formelor de executare ... (vezi toată discuția)
Formulare contestatie lovdreams lovdreams Cine poate sa-mi dea si mie un model de contestatie impotriva unei decizie de executare silita de le FISC sau sa-mi zica pe ce site as putea sa gasesc ? ... (vezi toată discuția)