avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident de munca-culpa comuna.Ce pot face in acest ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident de munca-culpa comuna.Ce pot face in acest caz?

In urma accidentului de munca s-a stabilit de instanta culpa comuna , adica a firmei cat si a mea. Pot face plangere penala sau civila inpotriva persoanelor care se fac vinovate ? In urma accidentului de munca am ramas cu urmari ce le voi avea toata viata .

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:32, 26 Iunie 2012
S-a produs in 10/02/2010 , dupa care am inaintat proces civil inpotriva firmei pentru ca m-au sanctionat . Consecintele constau in faptul ca eu datorita accidentului de munca am ramas cu diagnostic medical ( sindrom anixios ) ce reiese din hartiile de spitalizare. Am mai introdus o plangere penala acum un an , mentionand faptul ca am gasit inscrisuri in fals la dosar si am si mentionat accidentul de munca , dar datorita influentei catre procuror nu a luat in considerare existenta accidentului de munca. Acum find cu retinerea culpei comune pot inainta plangere penala ? sau civila ? inpotriva persoanelor care se fac vinovate .

S-a produs in 10/02/2010 , dupa care am inaintat proces civil inpotriva firmei pentru ca m-au sanctionat . Consecintele constau in faptul ca eu datorita accidentului de munca am ramas cu diagnostic medical ( sindrom anixios ) ce reiese din hartiile de spitalizare. Am mai introdus o plangere penala acum un an , mentionand faptul ca am gasit inscrisuri in fals la dosar si am si mentionat accidentul de munca , dar datorita influentei catre procuror nu a luat in considerare existenta accidentului de munca. Acum find cu retinerea culpei comune pot inainta plangere penala ? sau civila ? inpotriva persoanelor care se fac vinovate .
Ce fel de accident de munca este ?
Cum s-a produs si care sunt cauzele lui ?
Sa incercam sa fim cat mai clari in exprimare pentru a putea discuta si pentru a beneficia de informatiile necesare.
Cititi cu atentie toate raspunsurile si intrebarile care v-au fost puse.
Daca nu faceti precizarile cerute de catre cei care doresc sa va ajute, nimeni nu va putea sa va dea un sfat competent.
Accident de munca individual prin electrocutare .Cauza a fost alimentarea pe stalp nu era executata cum trebuia , iar urmarile au fost probleme medicale neurologice timp de doi ani si se pot reactiva oricand.

Alte discuții în legătură

Accident de munca mortal nadia_odagiu nadia_odagiu nu se cunoaste a cui a fost culpa, expertiza judecatoeasca va veni abia peste 2 luni.Ce poate face familia?Care este suma pe care ar trebui sa o pretinda ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident la bungee jumping și consider că a fost din cauza persoanei care se ocupa de activitate. vreau să cer daune morale și materiale, care sunt pașii? kicker kicker Bună ziua! Situația este următoare: Pe 21.09.2019 am fost la Cheile Râșnoavei să fac bungee jumping. Nu era persoana cu care mai sărisem, era cineva ... (vezi toată discuția)
Accident rutier/de traseu cosmina2014 cosmina2014 Buna ziua, Doresc sa va adresez si eu o intrebare: Tatal meu a fost victima unui accident (de traseu ) de circulatie in dec.2013, cand se intorcea de la ... (vezi toată discuția)