avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... tevi comune ale blocului-sau nu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

tevi comune ale blocului-sau nu

buna ziua, pe 30.12.08 a venit dimineata la usa mea administratorul blocului cu un instalator motivand k la bucatarie la mine curge apa; eu verificand cu mana am spus k nu am nicio scurgere, iar acestia mi-au spus k e in nisa unde sunt tevile comune. au spartsi s-a constatat k la teava de apa calda eu fiind la ultimul etaj la imbinarea cu teava mea-deci cea care face legatura cu chiuveta picura apa si mi-a comunicat k este problema mea s-o repar. intrebarea mea este: atata timp cat era in spatele zidului meu de la bucatarie nu este un bun comun? eu nu as fi stiut niciodata k am aceasta problema, daca ei nu mi-ar fi spart peretele
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 12:24, 3 Ianuarie 2009
Buna ziua,

daca apa curge la imbinarea dintre teav dv. cu teava comunaatunci este intr-adevar problema dvs. Teava care va deserveste pe dvs. va apartine si e normal sa platiti reparatia acesteia.

av. Costi Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tevi-bun comun sau nu sonya33 sonya33 buna ziua, pe 30.12.08 a venit dimineata la usa mea administratorul blocului cu un instalator motivand k la bucatarie la mine curge apa; eu verificand cu mana ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociatiei refuza reparatie coloana ciresel ciresel buna dimineata! o intrebare,va rog. Din cauza apei firbinti,teava de la scurgere din bucatarie,s a indoit,s a scurtat si apoi a iesit din imbinare ,fix de ... (vezi toată discuția)
Teava comuna sparta. Ionut.D Ionut.D Buna ziua, Detin un apartament cu 2 camere intr-un bloc construit inainte de 1977. Tevile comune din bucatarie (apa rece, apa calda si scurgerea) n-au fost ... (vezi toată discuția)