avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Teava comuna sparta.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Teava comuna sparta.

Buna ziua,

Detin un apartament cu 2 camere intr-un bloc construit inainte de 1977. Tevile comune din bucatarie (apa rece, apa calda si scurgerea) n-au fost niciodata schimbate iar ca urmare acum cateva zile teava de apa rece s-a spart inundand apartamentul meu si cateva apartamente de la etajul inferior.

Problema este ca teava s-a spart acolo unde se imbina teava comuna cu teava care pleaca spre apometrul meu.

Eu sunt raspunzator pentru daunele respective sau Asoctiatia ?, avand in vedere ca teava s-a spart inainte sa intre in apometru, iar eu ar trebui sa raspund daca teava s-ar fi spart dupa ce iesea din ceas.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:15, 24 Iulie 2012
Partea dv. este de la teava comuna catre apartament.
Cotul de imbinare si teava verticala este parte comuna.
Asta ar insemna ca Asociatia ar trebui sa plateasca daunele ?

[ link extern ] /

Am atasat o poza (este incercuit cu rosu locul unde a cedat).
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2012
Ionut.D, utilizator
Acolo este proprietate comuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O țeavă în apartamentul meu s-a spart, provocând ... UserLoser UserLoser Bună ziua, O țeavă în apartamentul meu s-a spart provocând daune vecinilor de dedesubt. Este o țeavă orizontală pe care este un robinet, țeavă ... (vezi toată discuția)
Tevi-bun comun sau nu sonya33 sonya33 buna ziua, pe 30.12.08 a venit dimineata la usa mea administratorul blocului cu un instalator motivand k la bucatarie la mine curge apa; eu verificand cu mana ... (vezi toată discuția)
Tevi comune ale blocului-sau nu sonya33 sonya33 buna ziua, pe 30.12.08 a venit dimineata la usa mea administratorul blocului cu un instalator motivand k la bucatarie la mine curge apa; eu verificand cu mana ... (vezi toată discuția)