avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public in campanie electorala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public in campanie electorala

Buna Ziua,as dori sa stiu daca,ca functionar public de executie ai concediu si incerci sa ajuti pt. putin timp si fara o mare implicare la treburile unui partid,adica mai exact sa cari cu o masina alimente ,apa,etc. pt membrii partidului,se poate numi campanie electorala si daca functionarul public risca ceva?Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iunie 2012
doris0710, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:41, 15 Iunie 2012
da, risca sanctiuni disciplinare, daca se constata ca a participat la campania electorala...desi ,mie imi cam miroare aici a penal.... pentru ca nu va credeti nici dvs ca ati carat cu masina alimente pentru partid... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O zi frumoasa sa aveti ! ContSters359110 ContSters359110 lucrez ca si functionar public in aparatul Consiliului Judetean , si as dori sa fac parte dintr-un partid politic pentru ca candida anul viitor pe postul de ... (vezi toată discuția)
Functionar public implicat in campanie electorala? miruna1popescu miruna1popescu Buna ziua, Sunt functionar public intr-o primarie locala si as dori sa stiu daca este legal ca eu, prin statutul avut, sa fiu implicata in orice fel de ... (vezi toată discuția)
Un functionar public poate candida pentru un post de consilier local ? ContSters112256 ContSters112256 [u][b] Functionarul public este obligat sa isi inceteze raportul de actiitate inainte de alegeri ? Sau poate sa isi inceteze raportul de activitate doar in ... (vezi toată discuția)