avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare Curtea de Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare Curtea de Apel

Buna dimineata,

Am inteles ca o hotarare irevocabila a Curtii de Apel nu se comunica petentei/reclamantei.
1. Atunci cum poate fi atacata decizia Curtii de Apel daca nu se comunica reclamantei?
2. Atunci cui se comunica hotararea Curtii de Apel si cand?
Hotararea Curtii de Apel nu ar trebui sa fie redactata si trimisa prin posta reclamantei asa cum face Tribunalul dupa 30 de zile?
Am vazut ca exista un termen de 10 zile pentru a ataca decizia Curtii de Apel.
3. Dar acest termen de 10 zile cand este valabil? De la data cand judecatorii Curtii de Apel a dat solutia recursului si e scrisa pe internet pe site-ul Curtii de Apel, sau dupa ce e redactata in scris hotararea/comunicarea/solutia ?
Sau Curtea de Apel trimite hotararea la Tribunal impreuna cu dosarul ?
Si apoi Tribunalul comunica decizia Curtii de Apel reclamantei?
4. In cazul cand nu este redactata hotararea dupa 30 de zile ce se poate face? Se poate reclama undeva?
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2012
Maria9, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 10:37, 19 Iunie 2012
1. fiind irevocabla, ea nu se mai poate ataca prin nici o cale ordinara de atac. acesta este s motivul ptr care nu se comunica partilor;
2.nu se comunica nimanui;
3.atunci incurcati termenii juridici - daca exista cale de atac in termen de 10 zile atunci este recursul si sentinta pronuntata de catre CA nu este irevocabila si se va comunica tuturor partilor;
4.nu se poate face nimic, este un termen de recomandare si depinde de cit de multe sentinte are completul de judecata de redactat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Sentinta in fond funciar se ataca direct la curtea de apel? Balaurul Balaurul Buna ziua, Constat, pe site-ul Judecatoriei Valenii de Munte, ca \"[i]Respinge cererea ca neîntemeiată. Respinge ca neîntemeiată cererea intimatei ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila? ksandra_33 ksandra_33 Buna ziua! Va rog frumos sa dati un sfat unui om aflat in incurcatura.Cum sa procedez pentru a obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila avand in ... (vezi toată discuția)