avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna ziua,
sunt beneficiara unei burse in cadrul unui proiect european si sunt insarcinata...imi puteti spune daca in aceasta situatie voi putea beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2012
Anca_J, utilizator
Cel mai recent răspuns: cindeadiana , utilizator 15:06, 22 Iulie 2014
in cadrul proiectului am semnat un CONTRACT DE CERCETARE POSTDOCTORALÃ
finanţat prin proiectul de Programe Postdoctorale „Performanţă prin postdoctorat pentru integrarea în aria europeană de cercetare”, contract incheiat intre Universitate si subsemnata, pentru o perioada determinata. Nu stiu daca acesta este echivalentul unui cim.
Va prezint si eu o situatie asemanatoare. Sunt profesor titlulat la un colegiu cu contract pe durata nedeterminata si de la 1 aprilie 2012 beneficiez de o bursa postdoctorala in cadrul unui proiect POSDRU.

Nu e specificat in contract ca am fi asimilati cercertatorilor, nu ni s-a impus prin contract sa ene suspendam contractul de munca asa cum s-a intamplat stiu in cadrul altor proiecte. Bursa este neimpozabila, din cate stiu, Academia nu plateste impozit.

Contractul pentru postdoctorala se incheie la 28 februarie 2013. Veniturile din bursa se iau in considerare la calculul indemnizatiei pentru CCC (ar urma sa intru in acest concediu pe la jumatatea luinii septembrie).
Primirea acestei burse ar putea determina suspendarea indemnizatiei pentru cresterea copilului?

Va multumesc anticipat!
si eu sunt interesata de raspuns la urmatoarea intrebare:
1. Bursele POstdoctorale POSDRU, pt care exista incheiat un contract de cercetare postdoctorala cu universitatea, se iau in calcul la stabilirea indemnizatiei pt cresterea copilului? Stiu ca sunt venituri neimpozabile, nu primim fluturasi si avem si calitatea de angajati in baza unui contract de munca.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - doctorand si salariat Luminita2015 Luminita2015 Sunt doctorand si primesc bursa doctorala din fonduri europene- neimpozabila - DAR lucrez 8 ore / zi si, imi este recunoscuta vechimea in munca, si, in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului pentru angajat dar si doctorand la universitate de stat ramonacara ramonacara Buna ziua, sunt cercetator angajat intr-un institut de cercetare din 2008 iar din 2013 am inceput doctoratul la o universitate de stat, la zi , fiind bursier. ... (vezi toată discuția)
Raspundere contractuala universitate in contractele de studiu -posdru dan.catalin dan.catalin Am semnat un \"contract de studii doctorale bursier cu frecventa- POSDRU \"cu o universitate. Va intreb care ar fi raspunderea universitatii in cazul in care ... (vezi toată discuția)