avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal.

Buna As dori informatii in legatura cu certificatul fiscal. mai precis de unde trebuie/pot solicita acest document?? ANAF sau primarie ( unde am domiciliu)

Am nevoie de aceste document pentru citez

""adeverinta de la primarie (starea civila), Politie (Evidenta populatiei) sau Finante (certificat fiscal) in care sa fie mentionat domiciliul din Romania, este posibil ca acest document sa va ajute sa aveti o deducere mai mare de taxe, mai multe informatii puteti primi de la un birou Skat. Documentul trebuie tradus in limba engleza.""
Pentru emigrare in Danemarca. B-) Astept raspuns/lamurire in acest caz B-)
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 00:10, 25 Iunie 2012
Parerea mea este ca un certificat fiscal poate fi obtinut numai de la Directia impozite si taxe de pe langa Primarie.
BUNA ZIUA ,
DA ,DE LA IMPOZITE SI TAXE LOCALE PERSOANE FIZICE DE PE RAZA LOCALITATII/SECTORULUI UNDE LOCUITI .
IDEEA E CA NUMAI POLITIA POATE "CONFIRMA " DOMICILIUL - PTR CA EI ELIBEREAZA CARTEA DE IDENTITATE ( MA ROG , NU POLITIA , CI SERVICIUL DE EVIDENTA A PERSOANELOR DIN CADRUL SECTIILOR DE POLITIE ).
Serviciul public finante locale-impozite si taxe elibereaza certificatul fiscal, privind detinerea de bunuri( casa, masina), alocati monoparentale, autorizatie primarie, alte taxe, intradevar se mentioneaza domiciliul contribuabilului, dar cred ca cei de la Evidenta Populatiei sunt mai in masura pt a mentiona domiciliul din ro. :) De asemenea, stiu ca persoanele cu domiciliul in alt stat, solicitau certificat fiscal pt a demonstra in strainatate ca nu detin bunuri in ro, beneficiind de ajutor pt casa. Cereti mai multe lamuriri privind documentul solicitat. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre cazierul fiscal otyci otyci buna ziua a si eu o intrebare despre cum se poate rezolva situatia cind cineva are cazier fiscal sau daca acest cazier dupa n ani se expira va rog sa mi ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat cazier fiscal MIMmih MIMmih Buna ziua, As nevoie sa obtin un certificat de cazier fiscal. Intrebarea este, unde trebuie sa ma adresez cu o asemenea cerere? Mentionez ca la adresa de ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal auraneg auraneg Buna ziua, Persoanele care nu au nici case,nici terenuri,nici auto pot cere certificat fiscal?Pe ce criterii se elibereaza acesta? (vezi toată discuția)