avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Obtinere certificat cazier fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Obtinere certificat cazier fiscal

Buna ziua,
As nevoie sa obtin un certificat de cazier fiscal. Intrebarea este, unde trebuie sa ma adresez cu o asemenea cerere?
Mentionez ca la adresa de domiciliu (judetul Giurgiu) nu detin imobile, terenuri, alte bunuri, ci detin un imobil in Bucuresti.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:11, 4 Martie 2016
Certificatul fiscal se elibereaza de la Administratia financiara de la domiciliul contribuabilului nu conteaza unde sunt bunurile. Datoriile se cumuleaza la adresa de domiciliu.
1.Certificatul de cazier fiscal îl veți obține de la administrați finanțelor publice Giurgiu.
În cazierul fiscal se înscriu informaţii privind faptele sancţionate de legile fiscale, contabile, vamale, precum şi cele care privesc disciplina financiară

2.Certificatul de atestare fiscală se obține de la primăriile/directiiile de impozite și taxe locale pe raza cărora se află imobilele și de la primăria/ditl pe raza căreia aveți domiciliul pentru bunurile mobile(masini)
În certificatele de atestare fiscală se înscriu obligaţiile fiscale restante şi, după caz, obligaţiile fiscale scadente până în prima zi a lunii următoare depunerii cererii, precum şi alte creanţe bugetare individualizate în titluri executorii emise potrivit legii şi existente în evidenţa organului fiscal local în vederea recuperării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal persoana fizica Anykha Anykha Buna ziua. Am doua activitati in derulare din care deduc faptul ca mi se cere acelasi document. In ambele cazuri este vorba de persoana fizica. 1. ... (vezi toată discuția)
Cum se poate emite online: certificatul de atestare fiscala emis de organul fiscal local martonkodok martonkodok Primaria Tirgu Mures imi zice ca[b] legea nu lasa pe ei sa emite Certificat Fiscal \"online\".[/b] Fac apel la ajutorul vostru, in a argumenta, sau le a ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala Armi480 Armi480 Buna ziua! Pot obține certificatul de atestare fiscala de la ANAF in baza vizei de flotant?Sau trebuie neapărat in localitatea de domiciliu? (vezi toată discuția)