avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces civil...daune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces civil...daune

acum 2 ani am facut un accident cu o masina de la serviciu care era inmatriculata in spania (masina nu era pe numele firmei la care lucram).masina nu avea asigurare.
masina pe care am lovito avea casco....acum bcr asigurari vrea sasi recupereze dauna de la mine(au intentat proces civil impotriva mea).
ma gandesc ca eu nu am de unde sa platesc...nu am loc de munca....nu am casa...nu am masa!de unde isi vor lua banii?si ce se va intampla pe viitor cu datoria daca eu tot nu o pot plati?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 13:10, 22 Iunie 2012
Vă vor urmări o perioadă si vor încerca recuperarea sumei datorate.
Dacă nu vor obține nimic, sau nu vor recupera în intergime datoria se va trece în contabilitate la cheltuieli deductibie.
In lipsa unor bunuri proprietate personala, chiar daca vor obtine o hotararea judecatoreasca prin care sa va oblige la plata, nu o vor putea executa silit datorita lipsei unor bunuri din patrimoniul dvs. Veniturile pe care le obtineti, sunt considerata tot bunuri, si ele vor putea fi poprite. Daca nu aveti loc de munca si nu realizati niciun venit, atunci nu au cum sa va execute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca BOBY25 BOBY25 am o problema cu bcr asigurari.am fost implicat intr-un accident rutier,am facut constatare amiabila,baiatul a recunoscut ca este vinovat,am deschis dosar pe ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco omniasig aurafilimon aurafilimon am cumparat in septembrie 2008 un autoturism hyundai prin credit de la banca transilvania;polita casco este incheiata pt. 1 an,iar masina este inmatriculata pe ... (vezi toată discuția)
Datorie credit auto ContSters74221 ContSters74221 Buna ziua! va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea speta: In februarie 2008 ,am facut un credit auto la CEC .Pana anul acesta nu am intimpinat probleme ... (vezi toată discuția)