zerognost 
	    	Utilizator

zerognost 
	    	Utilizator	    

zerognost, utilizator
 zerognost, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

mariana1961 
	    	Utilizator

mariana1961 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Bogdan88	                   

Buna seara. Am si eu o intrebare la dumneavoastra.Sunt angajat al unei firme cu diverse domenii de activitate, din 09.02.2011 in functia de operator ... (vezi toată discuția)
	                    Bogdan88	                   

Buna seara. Am si eu o intrebare la dumneavoastra.Sunt angajat al unei firme cu diverse domenii de activitate, din 09.02.2011 in functia de operator ... (vezi toată discuția)

lovdreams	                   

Buna ziua.De mai multi ani lucrez ca montator mobila.De o perioada ( aprox. 1 an ) imi iau salariile doar prin reclamatii ITM sau tribunal.Acum mi-am gasit alt ... (vezi toată discuția)
	                    lovdreams	                   

Buna ziua.De mai multi ani lucrez ca montator mobila.De o perioada ( aprox. 1 an ) imi iau salariile doar prin reclamatii ITM sau tribunal.Acum mi-am gasit alt ... (vezi toată discuția)

Nemtanu andreea	                   

Buna ziua!Este îndreptățit angajatorul sa nu mi acorde drepturile salariale în situația în care eu am demisionat fără a sta în preaviz?
 (vezi toată discuția)
	                    Nemtanu andreea	                   

Buna ziua!Este îndreptățit angajatorul sa nu mi acorde drepturile salariale în situația în care eu am demisionat fără a sta în preaviz?
 (vezi toată discuția)