avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli nedeductibile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli nedeductibile

Odihna placuta tuturor,atat cat a mai ramas.Doresc parerea Dvs.avizata,ca sa vad daca am lucrat corect sau nu: Sot si sotie asociati si unul administrator ai unui srl,cu sediul la locuinta lor proprietate personala.Acum se muta din aceasta locatie in alta,care va fi si noul sediu al societatii, cumparata pe persoana fizica,in stadiu de semifinisat.Deoarece terminarea lucrarilor mai implica niste cheltuieli,mai mari,se poate ca o valoare de 20.000-30.000 lei sa fie facturi pe firma si contabilizate ca nedeductibil fiscal?V amultumesc.:oops:
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 14:55, 24 Iunie 2012
In opinia mea, daca se declara sediul social cu activitate,
CAZUL 1
- In contractul de inchiriere incheiat intre parti, sa existe o clauza, prin care chiriasul se obliga sa finalizeze lucrarile, proprietarul se obliga sa recunoasca aceasta cheltuiala, iar cv acestora se va compensa lunar cu cv chiriei.
sau
CAZUL 2
- Aceasta investitie, sa fie considerata cheltuiala in avans (471) si se trece pe cheltuiala lunar, pe toata perioada contractului de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli amenajare sediu sonia2 sonia2 Va rog sa ma ajutati pentru ca nu pot lua decizia corecta:asociat si administrator SRL se muta din locuinta actuala,unde era declarat si sediul societatii,in ... (vezi toată discuția)
Investitii la un spatiu inchiriat tatiana1 tatiana1 Buna seara, am urmatoarea situatie: La un spatiu inchiriat a fost montata tamplarie termopan , s-au efectuat lucrari de inlocuire pardoseala,inlocuire de ... (vezi toată discuția)
Imbunatatire spatiu inchiriat birta birta am un contract de inchiriere de la persoana juridica in care se specifica compensarea chiriei cu cheltuielile de imbunatatire spatiu.care sint inregistrarile ... (vezi toată discuția)