avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii / semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii / semnatura electronica

buna ziua!
am o problema: am reinnoit certificatul de semnatura electronica in data de 06.06 , dar nu am stiut ca trebuia sa depun confirmarea la anaf. am trimis declaratiile si am primit raspunsul ca semnatura nu este valida. am trimis pe urma confirmarea pe site-ul anaf si fara sa astept de la ei mailul de confirmare am retrimis declaratiile. am primit raspuns cum ca nu am dreptul sa trimit declaratii electronice.:(
ce sa fac?#-o, dat fiind faptul ca azi deja suntem in 27?
multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2012
modimpex, utilizator
Desi e cam complicat incercati sa le listati si sa le depuneti semnate si stampilate la ghiseu. Sau asteptati confirmarea de la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica ramona74 ramona74 am primit token-ul t reinoirea semnaturii digitale , am facut pasii pt instalare , am completat documentul de confirmare .l-am primit de la instituia care l-a ... (vezi toată discuția)
Declaratii anaf Mona_2014 Mona_2014 Buna ziua, Am trimis la finante, prin posta - pentru ca nu avem semnatura electronica- declaratia 112. Am verificat pe site-ul anaf starea 112 si inca nu a ... (vezi toată discuția)
Formularul 150 duse liliana duse liliana BUNA ZIUA ,am semnatura electronica pt 2 asociatii si as dori si pt a 3 ,cum fac sa obtin .mentionez ca am trimis la firma pt accept am primit-o semnata ,am ... (vezi toată discuția)