avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... suspendare la cerere functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

suspendare la cerere functionar public

Buna ziua! As dori sa stiu daca un functionar public de executie se poate suspenda la cerere de la 01 iulie 2012 in cadrul unei institutii publice. Mentionez ca este numit in functia de director la o alta institutie publica pe perioada determinata si vrea sa se suspende din functia publica de executie.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristinacanta , utilizator 22:17, 8 August 2012
puteti sa va detasati pe functia de director, daca este functie publica, dar nu mai mult de 6 luni intr-un an calendaristic
nu puteti sa va suspendati dintr-o functie publica pentru a exercita o alta, indiferent sub ce forma. intervine o situatie de incompatibilitate. daca functia de conducere in speta era in cadrul institutiei in care va exercitati raportul de serviciu ca titular al unei functii de executie, atunci exista posibilitatea de a se dispune exercitarea cu caracter temporar, cel mult, perioada in care ati fi suspendat din functia de executie. atentie. incompatibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare concurs director executiv fp servicii deconcentrate carmenbucur carmenbucur Buna ziua, sotul meu a detinut o functie de director coordonator. Deoarece OG37 a fost declarata neconstitutionala a fost demis si numit un interimar. ... (vezi toată discuția)
Detasare functionari publici monradnic monradnic Buna seara. Doresc sa imi raspundeti la urmatoarea speta: un functionar public dintr-o institutie este detasat in cadrul aceleiasi institutii pe o functie ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatia de conducere a persoanei pe care o inlocuiesc, ea fiind in cm? moniklauleanu moniklauleanu Situatie in sistemul bugetar: Sunt personal contractual in sistemul bugetar, pozitie de executie. Seful departamentului economic este in concediu medical, de ... (vezi toată discuția)