avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... inscriere la cresa
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

inscriere la cresa

Buna ziua,
As dori sa va intreb ce pot sa fac in cazul in care primesc un refuz privind inscrierea la cresa de stat, a copilului meu pe motiv ca nu sunt locuri ?
Mentionez ca in luna noiembrie 2011 am depus o cerere de preinscriere la cresa de stat pentru perioada septembrie 2012-2013.
Cresa este situata pe aceeasi strada pe care locuim ...ambii parinti lucreaza.
Mi se pare strigator la cer sa primesc un refuz pe motiv ca exista cereri de preinscriere din anul 2010 inca nerezolvate...Ar fi trebuit sa fac cererea inainte de nasterea copilului ? Care sunt criteriile de departajare a copiilor ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 15:16, 29 Iunie 2012
incercati sa faceti o plangere la Inspectorat, la Ministerul invatamantului....desi situatia cam asa este....din nefericire....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ne aflam intr-o situatie in care am dori putina indrumare. ... Smooth Operator Smooth Operator Buna Ziua, Ne aflam intr-o situatie in care am dori putina indrumare. Avem copilul inscris la cresa de stat. In momentul de fata mama nu lucreaza, concediu ... (vezi toată discuția)
Cum sa transfer copilul de la școală la alta când inspectoratul ... Nanariam Nanariam Cum sa transfer copilul de la școală la alta când inspectoratul îmi pune bețe în roate??? iar articolul 155 ultimul punct spune clar... Ca se poate.... (vezi toată discuția)
Ref. norme noi cresa de stat sector 1, bucuresti Lasora Lasora Buna seara, Am un baietel in varsta de 14 luni - nascut pe 16 septembrie 2019, inscris din data de 2 decembrie 2019 pe lista de asteptare a unei crese de ... (vezi toată discuția)