avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... La schimbarea domiciliului - schimbarea actelor masinii
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

La schimbarea domiciliului - schimbarea actelor masinii

M-am mutat din Bucuresti in judetul Giurgiu, am schimbat adresa si totodata si C.I., in cazul acesta trebuie sa schimb urmatoarele acte: permis de conducere, talonul masinii si numerele masinii? Mentionez ca masina este inscrisa pe vechea adresa, unde am platit si impozitul pe 1/2 de an (2012).
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 21:37, 29 Iunie 2012
Daca aveti permis de tip nou (fara domiciliul inscris pe el) atunci nu va trebui sa il preschimbati.

In legatura cu schimbarea talonului si a numerelor, gasiti informatii complete aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu otto2007 otto2007 Buna seara, mi-am schimbat domiciliul, trebuie sa schimb talonul masinii, permis, etc la schimbarea talonului ( pt ca am alta adresa dar tot eu sunt ... (vezi toată discuția)
Permis auto otilia_lumi otilia_lumi Buna ziua, Am schimbat domiciliul din Bucuresti intr-o localitate din judetul Prahova.Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu sa preschimb permisul de ... (vezi toată discuția)
Preschimbare talon amr amr buna ziua,am o masina inscrisa in bucuresti si adresa mea noua e in ilfov,daca schimb certificatul de inmatriculare trebuie radiata de la politie bucuresti sau ... (vezi toată discuția)