avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Conditii incheiere contract de colaborare intre o ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Conditii incheiere contract de colaborare intre o persoana fizica si o unitate sanitara

Sunt licentiata in specialtatea moase din cadrul Facultatii de moase. Intrucat posturile sunt blocate, conducerea spitalului mi-a sugerat un contract de colaborare, motiv pentru care mi s-a solicitat deschiderea unui PFA. Am facut acest demers insa cei de la Registrul comertului mi-au respins dosarul pe motiv ca nu se elibereaza PFA pentru activitate medicala. Ce ma sffatuiti sa fac? Daca obin un CUI (cod unic de inregistrare) de la ANAF pot deveni persoana fizica autorizata, astfel incat sa pot incheia un contract de colaborare cu spitalul?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:50, 30 Iunie 2012
Inregistrarea se poate face la ANAF ca profesie libera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am inceput o facultate, am si terminat-o, dar pe diploma scrie altceva decat cea ce mi s-a promis 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua. Sunt din Targu Mures. In 2004 m-am inscris la Facultatea de Medicina -specializarea Moase (asa scria si pe carnet, si pe adeverinte, peste tot) ... (vezi toată discuția)
Nelamurire pfa inregistrat la onrc ciucardelcosti ciucardelcosti Buna ziua, M-am inregistrat de curand ca PFA la ONRC, am primit acel certificat de inregistrare cu datele aferente, CUI, Nr. de Inregistrare in Registrul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa la anaf Ram_ Ram_ Buna ziua! Tocmai ce am inregistrat un PFA la ONRC. Cand am ridicat documentele, doamna mi-a spus ca acum trebuie sa merg la \"Finante\", sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)