avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BO avalizat gresit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BO avalizat gresit

Daca un Bo a fost avalizat gresit va fii prmit la banca pt incasarea banilor...Greseala este ca la avalizat sus in stanga in loc sa scrie la rubrica pentru........ firma dansului a scris firma noasta...va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters118604 , utilizator 09:39, 1 Iulie 2012
luni trebuie sa-l depun si nu stiu ce sa fac!!! ajutati-ma cu un raspuns.
Dati-ne mai multe amanunte. Cine plateste si cine este beneficiarul initial? Dvs. sunteti initiatorul BO sau beneficiarul?

Presupun ca dvs. ati primit acest BO ca plata a unei facturi si l-ati dat mai departe. Cred ca daca anulati inscrisul actual si completati urmatoarea rubrica de avalizare de pe BO totul va fi bine.
eu sunt beneficiarul...iar cel care plateste a scris firma noastra sub numele dansului la avalizare..nu cum sete normal sa scrie firma dansului...nu am dat biletul nimanui..noi il incasam...va fii vre-o problema??? multumesc
Ultima modificare: Duminică, 1 Iulie 2012
ContSters118604, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat m0nique m0nique Vreau sa stiu care este forma corecta de avalizare a unui BO. Administatorul unei S.C. avalizeaza BO (in partea stanga sus) [b]pentru[/b] [u]societatea ... (vezi toată discuția)
Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin mostoles mostoles am emis o factura catre firma x iar plata se face printr-un BO, am primit biletul la ordin emis in 19.09.2014 cu scadenta in 25.09.2014, ce trebuie sa fac? ... (vezi toată discuția)