avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Versuri şi Epigrame La multi ani, tudorvaleriu! :)
Discuție deschisă în Versuri şi Epigrame

La multi ani, tudorvaleriu! :)

Eu iti doresc, prieten drag,
Acum, c-ai mai trecut un prag,
Sa-nceapa-a curge anii noi
Nu inainte, ci 'napoi.

:love: :luck:

In buna traditie a acestor topicuri pe care le initiez de trei ani, urarile sunt binevenite indiferent daca sunt in versuri sau nu. :hugall:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:47, 5 Iulie 2012
La multi ani cu sanatate, sa fiti fericit si ferit de rele ! :vishenka:
:luck:

Nascut intr-o zi cu soare
Si cu multe ursitoare -
Toate v-au urat multi ani
Dar au zis ceva de bani?

Va urez eu sanatate
Si zile indestulate!
Si la multi ani si la multi bani!

:bow:

LA MULTI ANI, VALERIU!

[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

:kissing::love::hugall::love::kissing:

:luck:

Sanatate , impliniri si multa rabdare si intelepciune sa raspundeti ca si pana acum celor care au nevoie profesionalismul si expertiza dvs, concretizate in raspunsurile pe care le dati aici, pe forum.:)
Multumesc pentru toate sfaturile/corectiile/indrumarile pe care mi le-ati dat pana acum. Va doresc multa liniste sufleteasca in viata personala, caci in cea profesionala sunt convinsa ca nu veti avea.;)
Am sa va aplaud constant, in fiecare zi invat ceva nou/bun de la dvs.
:)La multi ani, dl.Tudor!:)
Din motive dependente doar de "vointa" lap-top-ului meu nu am avut posibilitatea sa fac urarile cand as fi dorit, dar mai bine mai tarziu decat niciodata (incerc eu sa ma scuz).

Om bun, cu suflet mare (altfel nu ati fi prezent zilnic, ajutand utilizatorii prin raspunsurile dvs. documentate), minte deschisa si ingaduinta........................va multumesc ca existati.

Un sincer LA MULTI ANI!!!

Alte discuții în legătură

La multi ani gabrielle! ContSters250994 ContSters250994 Maine e ziua ta ! Zi frumoasa ca tine! Ti am trimis ghiocei Ca sa ti murmure ei Cat de mult te iubesc! :love1: La multi ani Mami! Am vrut sa fiu ... (vezi toată discuția)
La multi ani, tudorvaleriu! Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Ma grabesc acum sa-ti spun La multi ani, prieten bun! Viata-ntreaga sa iti fie Nu catren, ci poezie. :luck: :love: (vezi toată discuția)
Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)