avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Caut model de declaratie pe propria raspundere
Discuție deschisă în Executare silită

Caut model de declaratie pe propria raspundere

Buna dimineata,

Caut si eu un model de declaratie pe propria raspundere privitor la faptul ca nu am venituri. Imi trebuie pentru solicitarea de ajutor public judiciar.
Multumesc, o zi placuta.
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 09:39, 4 Iulie 2012
Nu e suficient pt. a obtine scutirea de plata taxei de timbru, pt. asta trebuie sa aveti cel putin o adeverinta de la primaria unde aveti domiciliul; acea declaratie se refera la faptul ca nu ati mai beneficiat de ajutor public judiciar in ultimele 12 luni si exact asa trebuie sa sune inscrisul, subsemnatul.....domiciliat...declar pe proprie raspundere ca..... in concluzie , nu vad ce model v-ar fi de folos.
Am acea adeverinta de la fisc, daca exista, va rog un model de declaratie pe propria raspundere. Multumesc.

Instanta..........................
Sectia..............................
Dosar….nr.
Termen


DOMNULE PRESEDINTE,


Subsemnatul/a, …..............................., avand CNP ......................,cu domiciliul in........................................................., reclamanta in cauza ce formeaza obiectul dosarului nr. …........................., formulez prezenta


CERERE DE AJUTOR PUBLIC JUDICIAR


prin care va rog sa-mi admiteti cererea si sa dispuneti scutirea mea de la plata taxelor judiciare de timbru.
In fapt,......................... mentionati motivele dumneavoastra , va rugam sa apreciati ca valoarea taxei judiciare de timbru in cuantum de …................. lei ce trebuie achitata, prezinta un nivel foarte ridicat, un nivel pe care nu-l pot achita datorita situatiei veniturilor mele.

Veniturile reduse nu-mi permit a achita aceasta taxa in conformitate cu Legea 146/1997.
Va rog sa observati ca in acest moment venitul meu prezinta un nivel mic iar cuantumul cheltuielilor lunare pe care trebuie sa le suport sunt foarte ridicate.
Va rog sa aveti in vedere ca achitarea taxei de timbru de .............. lei nu se poate face fara a-mi periclita traiul de viata.
Prin impunerea platii unei taxe judiciare de timbru de ............ lei de catre mine ar insemna o pericilitare si in achitarea datoriilor lunare intretinere, gaze etc. si imposibilitatea achizitionarii alimentelor.

Avand in vedere lipsa veniturilor precum si cuantumul ridicat al cheltuielilor pe care trebuie sa le suport lunar, va rog sa dispuneti admiterea cererii mele de ajutor public judiciar prin scutirea de plata a taxei de timbru.
In drept, OUG 51/2008.

Anexez in copie: inscrisuri doveditoare ale veniturilor mele si o declaratie pe propria raspundere ca in cursul ultimelor 12 luni am/ nu am mai beneficiat de ajutor public judiciar, daca ati beneficiat, mentionati in ce forma, pentru ce cauza, precum si cuantumul acestui ajutor.

Data Numele si semnatura
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
ynocentta, utilizator
O doamna sunteti, multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare de ajutor public judiciar conpama conpama Buna ziua, in ce conditii pot beneficia de AJUTOR PUBLIC JUDICIAR, mentionand faptul ca sunt somera si am doi copii minori in ingrijire? Intr-un alt dosar, ... (vezi toată discuția)
Cerere ajutor public judiciar ady_deva ady_deva Am un proces cu firma la care am lucrat,proces pentru recuperarea orelor neplatite si a faptului ca mi se trageau din salar banii pe bonurile de masa pe care ... (vezi toată discuția)
Plata taxei judiciare de timbru loredana69 loredana69 am facut recurs la o hatarare judecatoreasca intr un proces de stabilire a succesiunii unde sunt si eu si fratele meu in calitate de parati iar in calitate de ... (vezi toată discuția)